Tiimi

Eletään vuotta 2010. F1-Forumin suojissa toimiva KKWCS-sarja pyörii täydellä teholla.

Livestrong Racing ja Hämeet Korville taistelevat keskinäisestä maineesta ja kunniasta. Kauden lopussa vähemmän pisteitä saanut kaksikko ajaa viimeisen kilpailun hieman erilaisessa asustuksessa. Kilpailu on läpi kauden kovaa, mutta reilua. Molempien tiimien kuljettajat tekevät parhaansa, ja vastustajia psyykataan hyvässä hengessä.

Lopulta Livestrongin Petri ja Jarkko onnistuvat päihittämään Hämeen pojat Andyn ja Teemun ja hämäläiset pääsevät ajamaan viimeisen kilpailun trikoissa.

Kauden jälkeen paiskataan kättä, ja syntyy uusi ajatus. Kahdesta keskenään kilpailevasta tiimistä tehdään yksi tiimi, joka saa nimekseen Livestrong Korville. Neljän kuljettajan kokoonpanolla osallistutaan KKWCS:n vuoden 2011 tiimisarjaan ja psyykkaaminen muuttuu tsemppaamiseksi ja terveeksi tiimin sisäiseksi kilpailuksi. Kauden aikana porukka hitsautuu yhteen, ja treenaamassa käydään satunnaisesti myös Lavinnon radalla Speedmakerin vuokra-autoilla. Kauden 2011 tulokset jäävät tiimisarjassa heikoiksi, mutta yhteinen tekeminen korvaa osittain huonot tulokset.

Kaudesta 2012 tulee käänteentekevä. Livestrong Korville osallistuu Speedmaker Oy:n Kari Vihreälehdolta vuokraamallaan autolla kesäkuun alussa järjestettyyn Hangon Katukart-tapahtumaan Hangon Itäsatamassa. Tiimin nimeksi vaihdetaan tähän kilpailuun pitkällisen pohdinnan jälkeen Team 107, jotta mahdolliset korvausvaateet entisen kilpapyöräilijän suunnalta vältetään. Team 107 sijoittuu PRO-sarjassa kolmanneksi, ja karting maistuu jälleen.

Loppuvuosi KKWCS-sarjassa ajetaan vielä vanhalla nimellä, mutta kauden viimeisen kilpailun jälkeen viedään päätökseen se, mikä on ajatuksena ollut jo Hangon tapahtumasta saakka. Livestrong Korville kilpaili kaudesta 2013 alkaen nimellä Team 107, ja tavoitteet ovat entistä korkeammalla.

Seuraavina vuosina muun elämän tullessa häiritsemään kartingia sekä Jarkko ja Andy siirtyivät taka-alalle tiimin toiminnasta.

Kiitos molemmille ajasta tiimistä!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Navigation