Talviharjoittelukauden avaus

Team 107 otti ensimmäisiä askeleita kohti tulevaa kautta, kun tiimin jäsenet Andy ja Petri ottivat suunnakseen Andyn kotiradan Hollolassa.

Kunhan voimajuomat (lue: kahvit) oli nautittu, oli aika suunnata radalle ottamaan mittaa toisistaan. Petrille tämä oli ensimmäinen kerta uusitulla rataprofiililla, ja muutenkin viimeinen kokemus Hollolasta oli vuoden 2011 KKWCS-päätöskisa. Tasoitusta siis annettiin jonkin verran.

Ratahan on mitä mainioin, ja oikein hauska ajaa huolimatta liukkaasta alustasta. Mutkien hiominen ja niiden viimeisten senttien nipistys sieltä ja täältä vaatii useampia harjoittelukertoja, mutta kokonaisuudessaan kahteen ajettuun settiin pitää olla oikein tyytyväinen. Loppujen lopuksi eroa kavereiden välille saatiin 6 sekunnin sadasosaa, mikä 28 sekunnin kierroksessa ei aivan kamalan iso ero ole. Jälkimmäisessä setissä ero oli itse asiassa vieläkin pienempi, sillä Andy pysäytti kellot aikaan 28.113, ja Petri 28.115. Andyn ensimmäisessä setissä ajama 28.06 jäi kuitenkin Team 107:n tämän päivän nopeimmaksi ajaksi.

Talviharjoittelukausi on nyt kuitenkin avattu, ja kuntopohjan luominen kaudelle 2013 aloitettu.

ps. Hollolan Kartingkeskus on kyllä paikkana erittäin suositeltava. Autot pelaavat ja palvelu on juuri niin ystävällistä kuin pitääkin.

ps 2. Tiimin jäsen Teemu luo tällä hetkellä kuntopohjaansa hieman erilaisissa olosuhteissa, sillä miehen tie on vienyt hieman isomman menopelin puikkoihin armeijan kertausharjoituksiin. Tiimin muut jäsenet toivottavat Teemulle mitä mainioimpia metsähetkiä!

One thought on “Talviharjoittelukauden avaus

  1. Voiko tähän nyt muutakaan sanoa, kuin: Ohi on 380! Iso saksalainen kissa on nyt palautettu ja koskaan ei enää todennäköisesti pääse moisella rälläämään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>